Fájl:Hurricane profile.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 1 367 × 689 képpont, fájlméret: 35 KB)

Kép feldolgozása nyelven.

Összefoglaló

Leírás
English: Perfil d'un huracà
English: Profile of a hurricane
Suomi: Hurrikaanin suurpiirteinen rakenne, nuolet kuvaavat ilmavirtoja
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája, a következőn alapul: Hurricane profile graphic.gif NASA graphic.
Szerző Jannev
Más változatok
Other related versions: [szerkesztés]
SVG kód
InfoField
 
Ezen SVG kép forráskódja érvényes.
 
Ez vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készült.
 
The file size of this SVG diagram may be irrationally large because its text has been converted to paths inhibiting translations.
Ezen fájl fordítása Ez az SVG-fájl beágyazott szöveget tartalmaz, amit könnyen magyarra lehetne fordítani a bármilyen megfelelő SVG- vagy szövegszerkesztővel, vagy az SVG-fordító eszközzel. További információkért lásd: SVG-fájlok fordítása.
A fájl SVG <switch> elemek segítségével van lefordítva. Minden fordítás egy fájlban van! További információ

A legtöbb Wikipédián a fájl a szokásos módon (a lang paraméter megadása nélkül) beilleszthető; az automatikusan az adott Wikipédia nyelvén fog megjelenni (ha le van fordítva arra a nyelvre), így például a magyar Wikipédián magyarul, ha van magyar fordítás. Ha az alapértelmezettől eltérő nyelven szeretnéd beilleszteni a fájlt, használd a lang paramétert a megfelelő nyelvkóddal, pl. [[File:Hurricane profile.svg|lang=hu]] a magyar verzióhoz. Ne használd a paramétert szükségtelenül, mert megakadályozhatja egy később feltöltött fordítás megjelenését.

A fájl szöveges tartalmának lefordításához használhatod az SVG-fordító eszközt, vagy letöltheted a számítógépedre, hozzáadhatod a fordításodat a kedvenc eszközöddel, majd feltöltheted ugyanezen a néven. Segítséget kérhetsz Grafikai Laborban, ha nem vagy biztos, hogyan kell csinálni.

Licenc

Public domain Én, a szerző, ezt a művemet ezennel közkinccsé nyilvánítom. Ez a világ minden részén érvényes.
Egyes országokban ez jogilag nem lehetséges. Ha így van, akkor:
Jogot adok bárkinek, hogy bármilyen célból, feltétel nélkül használhassa ezt a fájlt, kivéve a törvény által kötelezően előírt feltételeket.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2024. február 15., 03:29Bélyegkép a 2024. február 15., 03:29-kori változatról1 367 × 689 (35 KB)ManlleusFile uploaded using svgtranslate tool (https://svgtranslate.toolforge.org/). Added translation for ca.
2024. február 15., 03:25Bélyegkép a 2024. február 15., 03:25-kori változatról1 367 × 689 (35 KB)Manlleusfixed text labels for translation
2007. május 2., 05:21Bélyegkép a 2007. május 2., 05:21-kori változatról1 367 × 689 (52 KB)Jannev{{Information |Description= {{en}}: Profile of a hurricane {{fi}}: Hurrikaanin suurpiirteinen rakenne, nuolet kuvaavat ilmavirtoja |Source= Self made, based on this NASA graphic. |Date= 04/2007 |

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok