Fájl:Google-chrome-acid-3-test.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Google-chrome-acid-3-test.png(690 × 577 képpont, fájlméret: 27 KB, MIME-típus: image/png)

Leírás Google Chrome Acid 3 Test
Dátum
Forrás Google Chrome
Szerző Google
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

Minden jog fenntartva © enter software author here

A módosításokkal vagy anélkül történő felhasználás vagy terjesztés a következő feltételekkel lehetséges:

  1. A forráskód terjesztése csak a fenti szerzői jogi figyelmeztetéssel, a feltételek listájával és a következő nyilatkozattal együtt lehetséges
  2. A bináris formátum terjesztése esetén a fenti szerzői jogi figyelmeztetést, a feltételek listáját és a következő nyilatkozatot a dokumentációban és a disztribúció minden más mellékletében közzé kell tenni.
  3. Sem enter software author here, sem más közreműködők neve nem használható fel a termék népszerűsítésére írott engedély nélkül.

Ezt a szoftvert enter software author here mindenféle garancia (ideértve a konkrét célok érdekében történő optimalizálást) nélkül teszik közzé; enter software author here nem vonhatók felelősségre semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges, példaszerű vagy következményes kárért (ideértve a termékekben vagy szolgáltatásokban bekövetkező minőségromlást, adatvesztést vagy üzemszünetet) és károkozásért (függetlenül attól, hogy gondatlanságból vagy szándékosságból történt) még akkor sem, ha ennek eshetősége jelezve van.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!



Public domain This file depicts one of the Acid test suites. The Acid tests are considered to be in the public domain. Please let User_talk:Nux (or the WaSP) know in case of any doubts.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

2. szeptember 2008

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. szeptember 3., 02:15Bélyegkép a 2008. szeptember 3., 02:15-kori változatról690 × 577 (27 KB)Root Beers~commonswiki{{Information |Description=Google Chrome Acid 3 Test |Source=Google Chrome |Date= September 02, 2008 |Author=<!-- software author / developer team --> |Permission={{free screenshot|license={{BSDu|enter software author here}}}} |other_versions=0.2.149.27 }

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: