Fájl:Extantigerturanianwksciam97.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Extantigerturanianwksciam97.jpg(400 × 293 képpont, fájlméret: 42 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás

Turanian Tiger, Caspian Tiger

Caspian Tigers lived in China, Tajikistan, Iran, Afghanistan and Turkey. They were hunted for their furs and to protect livestock. A ban on hunting the Caspian Tiger in the USSR in 1947 followed their greatest destruction in the 1930s. The last Caspian Tiger reported shot was in 1957.
Dátum All images on the site are at least PD-US.[1]
Forrás http://www.50birds.com/extan/gextanimals1.htm
Szerző IsmeretlenUnknown author

Licenc

Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. április 25., 16:15Bélyegkép a 2008. április 25., 16:15-kori változatról400 × 293 (42 KB)FunkMonk== Summary == {{Information |Description=Turanian Tiger, Caspian Tiger Caspian Tigers lived in China, Tajikistan, Iran, Afghanistan and Turkey. They were hunted for their furs and to protect livestock. A ban on hunting the Caspian Tiger in the USSR in

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok