Fájl:Armoiries Sardaigne 1831.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Armoiries_Sardaigne_1831.png(361 × 400 képpont, fájlméret: 109 KB, MIME-típus: image/png)

Ezt a fájlt felváltotta a File:Armoiries Sardaigne 1831.svg. A másik fájl használata ajánlott.
new file

Összefoglaló

Címer:
InfoField
English: kings of Sardinia of House of Savoy after 1831
Français : rois de Sardaigne de la Maison de Savoie à partir de 1831
Címerleírás
InfoField
écartelé, en I contre-écartelé au 1 d'argent à la croix potencée d'or cantonné de quatre croisettes de même, en 2 burelé d'azur et d'argent de dix pièces au lion de gueules armé lampassé et couronné d'or brochant sur le tout, au 3 d'or au lion de gueules armé lampassé et couronné d'azur et au 4 d'argent au lion de gueules armé lampassé et couronné d'or en II grand-quartier parti au 1 de gueules au cheval effrayé d'argent, au 2 fascé d'or et de sable de huit pièces au cancrelin de sinople posée en bande brochant sur le tout et enté en pointe d'argent à trois bouterolles au bout d'épée faites en croissant de gueules malordonnées, en III grand-quartier contre-écartelé en 1 d'argent semé de billettes de sable au lion de même brochant sur le tout, en 2 d'argent à la croix de gueules, en 3 de sable au lion d'argent et en 4 d'argent à l'aigle couronnée de gueules au vol abaissé, empiétant une montagne de trois coupeaux de sable issant d'une mer d'azur mouvant de la pointe et ondée d'argent, en IV grand-quartier contre-écartelé en 1 de gueules à la croix d'argent brisé d'un lambel d'azur, en 2 à cinq point d'or équipolé à quatre points d'azur en 3 d'argent au chef de gueules et en 4 d'argent au chef d'azur ; sur le tout d'or à l'aigle de sable ; sur le tout du tout de gueules à la croix d'argent ; sur le tout en chef d'argent, à la croix de gueules, cantonnée de quatre têtes de maures de sable, tortillées d'argent.
Ce sont les armes du royaume de Sardaigne modifiée pour placer, en moitié inférieure, celles de Gênes, Nice, Piémont et Salluces (
d'argent au chef d'azur) ; de plus, les armes anciennes de la Savoie sur lesquelles sont posées les armes modernes de Savoie viennent remplacer en abîme celles de la maison de Sardaigne, déplacées en chef
Forráshivatkozás
InfoField
www.heraldique-europeenne.org
Dátum 2006. február 6.
Művész
InfoField
Odejea
Forrás

A feltöltő saját munkája

 
Ez grafika Blender segítségével készült.

Licenc

Odejea, e mű szerzője a művét az alábbi licencek alatt teszi közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
Így nevezd meg: Odejea
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.
Insignia Ez a kép egy zászlót, címert, pecsétet vagy más hivatalos jelvényt ábrázol. Az ilyen jelképek használata számos országban korlátozva van. Ezek a korlátozások függetlenek a szerzői jogi státusztól.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

d7d474d236c798db57a8abdda6c8770cf79c7c31

111 652 byte

400 képpont

361 képpont

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. február 7., 11:44Bélyegkép a 2006. február 7., 11:44-kori változatról361 × 400 (109 KB)Odejea{{User:Odejea/Blason |porteur-en=kings of Sardinia after 1831 |porteur-fr=rois de Sardaigne à partir de 1831 |blasonnement=écartelé, en I contre-écartelé au 1 d'argent à la croix potencée d'or cantonn

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.