DSP Starter Kit

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A DSP Starter Kit (DSK), azaz DSP kezdőkészlet egy elektronikus panel, amelyre (legalább) egy digitális jelfeldolgozó processzort építettek és amelyet kísérletezésre, kiértékelésre és fejlesztésre használnak. További angol nyelvű elnevezései: DSP Evaluation Module vagy DSP Evaluation Board (kb. DSP kiértékelőpanel).[1] A DSP kezdőkészletek segítségével lehetséges a programfejlesztés, gyakran az integrált fejlesztői környezet támogatásával.[2] A Texas Instruments, Spectrum Digital és más cégek is készítenek DSP kezdőkészleteket, leginkább a saját maguk által gyártott jelfeldolgozókhoz és vezérlőkhöz. Ilyen kezdőkészletek pl. a TI DSK 6416, vagy a TI DSK 6713.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. DSP Starter Kits. DSP. Kane Computing. [2013. december 3-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2012. április 23.)
  2. Robert Oshana. DSP Software Development Techniques for Embedded and Real-Time Systems. Newnes, 384. o. (2005. szeptember 29.). ISBN 978-0750677592. Hozzáférés ideje: 2012. április 23. 

Fordítás[szerkesztés]

Ez a szócikk részben vagy egészben a DSP Starter Kit című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]