All the Lovers

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Kylie Minogue
All the Lovers
kislemez a(z) Aphrodite albumról
Megjelent 2010. június 13.
Stílus Elektropop, szinti-pop
Hossz 3:19
Kiadó Parlophone
Producer Jim Eliot, Stuart Price
Kylie Minogue-kronológia
Chiggy Wingy
(2009)
All the Lovers
(2010)
Get Outta My Way
(2010)
SablonWikidataSegítség

Az All the Lovers az ausztrál Kylie Minogue 11. Aphrodite című stúdióalbumáról az első kimásolt kislemez, mely 2010 júniusában jelenik meg. A dalt Kish Mauve írta, és ez volt az utolsó dal, melyet rögzítettek az új albumra. Kylie hangulatát is tükrözte ez a dal, mely lágy, könnyed euro-pop stílusban íródott, és a kritikusok is pozitívan fogadták. A da a Cseh Köztársaságban, és Japánban is szerepel a listán. A videóklipre jellemző az, hogy minden szereplő fehér alsóneműben látható benne.

Háttérinformációk[szerkesztés]

Kylie 2010 április 20-án jelentette be hivatalosan új kislemezének megjelenési időpontját, illetve az új album címét, és a borítóját is itt láthattuk először. Itt láthatták az érdeklődők először az All the Lovers című dal 30 másodperces beharangozóját is. A látogatók száma miatt az oldal rövidesen összeomlott a túlterheltség miatt. 2010 május 14-én Kylie a BBC Radio 1-ben is elénekelte új dalát. A producerek nyilatkozták, hogy mindenképpen az All the Lovers kellett, hogy legyen az első kislemez az albumról az eufórikus hangulat miatt.

Adam Markovitz az Entertainment Weekly magazintól megjegyezte, hogy zeneileg a dal kísértetiesen hasonlít Kylie korábbi dalához az I believe In You-hoz, egyetlen különbség csupán a két dal között, hogy a basszus mindkét dalban máshol hallható.

Videóklip[szerkesztés]

A videóklipet 2010. május 8 és 9-én forgatták Los Angeles belvárosában. A klipet Joseph Kahn rendezte, akihez a klip ötlete is fűződik. "Jó, hogy a video egy teljesen új oldalamat mutatta meg" - mondta Kylie a forgatás után.

A videoban az emberek egy üres utcán csókolóznak, illetve fehér fehérneműben láthatóak. Kylie körül galambok. Kylie pókháló stílusú ruhát, hozzá illő melltartót, és fehér comb csizmát visel. A párokat épületek veszik körül, amint csókolóznak, és felettük mályvacukrot, valamint egy felfújható óriás elefántot is látni. A videóklip elég erotikusra sikeredett, némely jelenetekben látható, amint azonos nemű párok is csókolóznak.

Számlista[szerkesztés]

Maxi CD 1 (Egyesült Királyság)
  1. "All the Lovers"
  2. "Go Hard Or Go Home"
Maxi CD 2(Egyesült Királyság)
  1. "All The Lovers"
  2. "All The Lovers" (WAWA & MMB Anthem Remix)
  3. "All The Lovers" (Michael Woods Remix)
  4. "All The Lovers" (XXXchange Remix)
  5. "All The Lovers" (Video)
7" kislemez (Egyesült Királyság)
  1. "All The Lovers"
  2. "Los Amores"